Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kulajda

Zpět
  • Autor: babuskajaruska
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 9.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, ocel, kopr

Energetická hodnota celkem: 4941 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 144, SAFA (g): 12, Cukry (g): 42, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 549 kJ

Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Brambory a houby uvaříme v 1 l vody spolu se solí a kmínem. Na 40 g oleje uděláme jíšku ze 40 g hl.mouky zalijeme 1/4 l vody povaříme a doředíme 1/2 lmléka a ponorným mixérem promícháme aby nebyly pucky. Jíšku nalijeme k bramborům a houbám dochutíme octem lžičkou cukru a na konec dáme nasekaný kopr asi 2 polévkové lžíce.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři