Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

boršč

Zpět
  • Autor: carbolinka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bob. list, nové koření, pepř

Energetická hodnota celkem: 7066 kJ

Bílkoviny (g): 101, Tuky (g): 92, Sacharidy (g): 113, SAFA (g): 41, Cukry (g): 54, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 589 kJ

Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 9.4, SAFA (g): 3.4, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

všechno nakrájíme a dáme do papiňáku. Řepu vaříme zvlášť ve vinném octě a nakonec přidáme k ostatnímu i s vodou. Podáváme se zakys. smetanou

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 07. 2013 21:02
Tohle vypadá báječně, jen by se asi mělo pro 12 porcí započítat i 12 kopečků zakysané smetany.

Naši partneři