Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Plněné pečené brambory skuřecím plátkem

Zpět
  • Autor: Terrad
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, grilovací koření, pažitka, česnek

Energetická hodnota celkem: 6967 kJ

Bílkoviny (g): 170, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 145, SAFA (g): 16, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1742 kJ

Bílkoviny (g): 42.5, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 36.3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

Uvaříme si několik větších brambor ve slupce (na 1 porci 200 gramů), ještě teplé brambory rozkrojíme na půlku, vydlabeme střed brambor a položíme je na pekáček s pečícím papírem. Vydlabanou hmotu z brambor smícháme s cottage sýrem, nakrájeným eidamem a šunkou, utřeným česnekem, solí, pepřem, pažitkou a troškou smetany. Brambory směsí naplníme, posypem oblíbeným kořením, třeba grilovacím a dáme do trouby zapéct. Kuřecí prsa osolíme, opepříme, lehce potřeme oleje a dáme na gril. Podáváme s pokrájenou zeleninou.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 10. 2012 11:05
Mňamka!!! :)

Naši partneři