Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Podmáslovka

Zpět
  • Autor: babuskajaruska
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl.

Energetická hodnota celkem: 6160 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 73, Sacharidy (g): 149, SAFA (g): 50, Cukry (g): 65, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 770 kJ

Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 9.1, Sacharidy (g): 18.6, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 8.1, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

V osolené a okmínované vodě (1/2 l) uvaříme na kostky nakrájené brambory. Pak přídáme 1 l podmáslí a přivedeme opět k varu. Zahustíme 33% šlehačkou s rozmíchanou hl.moukou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři