Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rajská omáčka lehká

Zpět
  • Autor: venita
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list, stevie nebo cukren

Energetická hodnota celkem: 3134 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 1593, SAFA (g): 3, Cukry (g): 499, Vláknina (g): 36, Sůl (g): 18

Energetická hodnota na 1 porci: 522 kJ

Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 265.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 83.2, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Ze zadního hovězího masa připravíme vývar, do kterého přidáme sůl, celý pepř, nové koření a bobkový list. Na trošce olivového oleje zpěníme cibulku a přidáme krátce hrašku. Zalijeme vývarem a necháme povařit. Vytvořený základ přecedíme a přidáme rajčatové passaty. Dochutíme cukrem nebo stevií a trochou bio kečupu. Necháme provařit, přidáme nakrájené maso a podáváme nejlépe s rýží či těstovinami

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři