Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pangasius na másle

Zpět
  • Autor: AndreaFr
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pangasius280
Sůl5
Máslo30
Cibule80
Brambory pečené400

Energetická hodnota celkem: 3955 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 42, Sacharidy (g): 84, SAFA (g): 16, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1978 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 8, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Pangasius necháme rozmrazit, nakrájíme cibuli na kostičky,zasypeme rybu,poslíme,okmínujeme a přidáme máslo na kostky. Necháme péct dokud ryba není hotová. Jako přílohu podáváme domácí americké brambory pečené bez tuku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 06. 2014 12:22
moc dobré

Naši partneři