Kategorie receptů
- Autor: janavlaskova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Knorr Salad Dressing Jogurtový | 30 |
Mandle | 10 |
Majonéza Light (Hellmanns) | 10 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 180 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 15 |
Brokolice | 250 |
Těstoviny celozrnné pšeničné | 200 |
Dochucovadla:
mletý pepř
Energetická hodnota celkem: 4182 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 125,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1046 kJ
Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 31.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Rozdělte brokolici na jednotlivé růžičky a vařte 6 minut v lehce osolené vodě. Sceďte a dejte vychladnout. Těstovinu uvařte v osolené vodě "al dente", sceďte a nechte vychladnout. Ve velké misce zamíchejte těstoviny, tuňáka, mandle a růžičky brokolice. Rozmíchejte salátový dressing Knorr v jedné lžíci majonézy a ve třech lžících mléka. Přidejte k salátu a jemně promíchejte. Nechejte odstát 5-10 minut. Před servírováním opepřete a ozdobte růžičkami brokolice.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.