Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Námořnický brokolicový salát

Zpět
  • Autor: janavlaskova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

mletý pepř

Energetická hodnota celkem: 4182 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 125, SAFA (g): 3, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1046 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 31.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rozdělte brokolici na jednotlivé růžičky a vařte 6 minut v lehce osolené vodě. Sceďte a dejte vychladnout. Těstovinu uvařte v osolené vodě "al dente", sceďte a nechte vychladnout. Ve velké misce zamíchejte těstoviny, tuňáka, mandle a růžičky brokolice. Rozmíchejte salátový dressing Knorr v jedné lžíci majonézy a ve třech lžících mléka. Přidejte k salátu a jemně promíchejte. Nechejte odstát 5-10 minut. Před servírováním opepřete a ozdobte růžičkami brokolice.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři