Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tvarohové lívance s vločkami

Zpět
  • Autor: Fanyt
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

Hotové lívance obalujeme v cukru se s kořicí hned z pánve, pokud to tak máte rádi, ale my nejraději jen s bílým jogurtem nebo domácí marmeládou.

Energetická hodnota celkem: 6001 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 166, SAFA (g): 25, Cukry (g): 34, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 600 kJ

Bílkoviny (g): 8.2, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 16.6, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Tvaroh, jogurt, mléko, špetku soli smícháme s vejcem, přidáme a vmícháme ovesné vločky, mohou být celé, nebo posekané v mixéru. přidáme prášek do pečiva a jako poslední přidáváme mouku, aby ji tam nebylo příliš moc, jak má kdo rád konzistenci těsta. Na nepřilnavé pánvy lze bez tuku, nebo používáme stužený tuk na smažení, třeba Ceresoft nebo Omegu. Olej nám moc nejede. Ale obalujete li ve skočici, nějaké promašťovadlo to chce.Pokud se Vám lívance přichytávají, zkuste přidat trochu mouky.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři