Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Hovězí vařené, houbová omáčka, houskový knedlík

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1727 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 6, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté maso dáme do studené vody, mírně osolíme a uvaříme doměkka. Houby očistíme, nakrájíme na kousky, cibuli orestujeme na rozehřátém oleji, vložíme houby, okmínujeme, mírně osolíme, přidáme asi 2 kuličky nového koření, opepříme a necháme dusit. Hladkou mouku rozmícháme s vodou, zamícháme do houbového základu, podle potřeby podlijeme hovězím vývarem a důkladně provaříme. Omáčku s masem podáváme s poloviční porcí houskového knedlíku.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 02. 2014 15:34
Vypadá to moc dobře :-)) Určitě vyzkouším.

Naši partneři