Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Drožďové knedlíčky do polévek

Zpět
  • Autor: bosorkalesni
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2431 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 105, SAFA (g): 2, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 304 kJ

Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 13.1, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na pánvi s malým množstvím másla rozpustíme 1 kostku droždí - musí to být dýl aby se rozvonělo. Mezitím si namočíme rohlík do vody. Do mísy dáme "rozňahňaný" rozmočený rohlík, droždí, vajíčko, trochu strouhanky, majoránku, česnek - kolik kdo má rád, pepř, sůl, špetku polévkového koření (nemusí být). Vše smícháme a tvoříme kuličky. Dohušťujeme strouhankou a i ve strouhance obalujeme, aby se nám to nelepilo. Knedlíčky se hodí do vývarů a do zeleninových polévek.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři