Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

polévka z červené řepy

Zpět
  • Autor: Barnabas
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,bobkový list,nové koření

Energetická hodnota celkem: 3926 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 146, SAFA (g): 4, Cukry (g): 65, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 654 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Červenou řepu,brambory,mrkev pokrájíme na menší hranolky,cibuli na měsíčky.Na troše oleje osmahneme cibuli do sklovata,přidáme červenou řepu a rajský protlak.Zarestujeme, zalejeme vývarem a vaříme řepu do poloměkka.Pak přidáme brambory , mrkev a koření a dovaříme.Na talíři pak můžeme přidat lžící zakys.smetany.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři