Kategorie receptů
- Autor: Judys
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 150 |
Lučina Linie 40 % | 60 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 125 |
Hořčice plnotučná | 8 |
Petržel - nať | 9 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, citronovou šťávu, diónská hořtice
Energetická hodnota celkem: 1514 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 379 kJ
Bílkoviny (g): 15.3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.