Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

svíčková

Zpět
  • Autor: Magda Zalesakova
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

NK, pepř, BL, tymián, sůl

Energetická hodnota celkem: 7078 kJ

Bílkoviny (g): 152, Tuky (g): 72, Sacharidy (g): 92, SAFA (g): 26, Cukry (g): 50, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1180 kJ

Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

zeleninu, koření a maso vaříme v tlakovým hrnci cca 1 hodinu, pak maso vyndáme a zbytek rozmixujeme. Pak přidáme smetanu s moukou, vaříme 5 minut nyní i s masem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři