Kategorie receptů
- Autor: Jolajka
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 150 |
Máslo | 160 |
dětská krupička | 200 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 500 |
Citrony | 20 |
Prášek do pečiva | 10 |
Energetická hodnota celkem: 14538 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 142,
Sacharidy (g): 423,
SAFA (g): 68,
Cukry (g): 266,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1212 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 35.3, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 22.2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.