Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Játrová omáčka

Zpět
  • Autor: denisafo
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

masox, kečup

Energetická hodnota celkem: 3729 kJ

Bílkoviny (g): 121, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 12, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 466 kJ

Bílkoviny (g): 15.1, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 4.4, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme drůbeží játra, orestujeme, přidáme 2 kostky masoxu a zalijeme vodou, chvilku povaříme a přidáme kečup, na závěr zahustíme

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři