Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapecene testoviny

Zpět
  • Autor: olivaoliva
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul, pepr

Energetická hodnota celkem: 7884 kJ

Bílkoviny (g): 89, Tuky (g): 52, Sacharidy (g): 260, SAFA (g): 13, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 29, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1971 kJ

Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 65, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Cibulku podusim na 1 lzici olivoveho oleje, pridam nakrajenou sunku od kosti a rapikaty celer. Podusim cca 5 minut. Smicham s uvarenymi testovinami, dam do pekacku a zapekam 20 minut. Pak zaleju vejci rozkvrdlanymi c 1 dl mleka a zapecu az jsou vejce ztuhla (cca dalsich 20 min.)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři