Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Zapékané skořicové müsli s rozinkami

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • STOB recept
  • Porce: 7.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jablečné pyré50
Rozinky50
Vločky ovesné150

Dochucovadla:

Skořice

Energetická hodnota celkem: 3000 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 134 SAFA (g): 2 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 429 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 19.1 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 5.6 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rozinky namočíme do vody, aby změkly. Vločky smícháme se skořicí (nebo perníkovým kořením) a přidáme jablečné pyré. Pečeme na plechu na 160°C cca 15 minut. V půlce pečení přidáme rozinky, během pečení občas promícháme. Nutriční hodnoty na 100 g: EH 1510 kJ, B 11 g, T 5 g, S 67 g, SAFA 0,8 g, cukry 19,6 g, vláknina 11,1 g 1 porce odpovídá 30 g.

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 06. 2018 14:49
Velmi rychle a asi i chutné.
04. 06. 2018 14:30
Také dělám něco podobného a přidávám ořechy, mandle a občas trochu čokošky
04. 06. 2018 12:09
Já ještě přidávám vlašské ořechy.
04. 06. 2018 12:06
Něco podobného dělávám :-).
04. 06. 2018 10:55
Udělám na dovolenou, jedu do Čalova a nechceme tam přibrat, jsme samé ženy to se bude hodit.
04. 06. 2018 06:08
Vyzkouším, bude to zase jiná chuť.

Naši partneři