Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

dýňová buchta

Zpět
  • Autor: delin
  • Doba přípravy (min.): 1
  • Uživatelský recept
  • Porce: 30.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 16549 kJ

Bílkoviny (g): 93, Tuky (g): 169, Sacharidy (g): 512, SAFA (g): 24, Cukry (g): 236, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 552 kJ

Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 17.1, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 7.9, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Recept těsto: 420 g špaldové mouky, 270 g dýně Hokkaido, 170 g cukru, 2 dcl podmáslí (mléka nebo vody)), 2 dcl oleje, 2 vejce, 1 prášek do pečiva na povrch: 20 g rozinek, 200 g dýně Hokkaido, 50 g vlašských ořechů, 45 g krystalového cukru, 1 lžička skořice Dýni vč. slupky nastrouháme najemno, ořechy nasekáme nožem nahrubo. Vejce s cukrem vyšlehat do pěny, přidáme olej a podmáslí (můžete použít i mléko nebo vodu). Přimícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto rovnoměrně rozetřeme na hluboký plech vyložený pečícím papíre. Navrch nasypeme vlašské ořechy rozinky a dýni smíchanou se skořicí a dáme na 40-45 min. péct nejprve na 220 st.C, později stáhneme na 185-200 st. C.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři