Kategorie receptů
- Autor: palmita
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka žitná průměr | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 500 |
Hera | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Ocet | 10 |
Cukr průměr | 100 |
Jablka | 1600 |
Energetická hodnota celkem: 16256 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 770,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 285,
Vláknina (g): 77,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1084 kJ
Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 3.2, Sacharidy (g): 51.3, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 5.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.