Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová dušená kýta po znojemsku, rýže

Zpět
  • Autor: Irena27
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1740 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 6, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté a osušené maso naklepeme, mírně osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji na orestujeme nakrájenou cibulku, plátky masa opečeme z obou stran, okmínujeme, zalijeme vodou a dusíme. Během dušení přisypeme na kostičky nakrájenou kyselou okurku. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou a dobře ji provaříme. Podáváme s dušenou rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři