Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pivovarské buřty

Zpět
  • Autor: babuskajaruska
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Špekáčky860
Česnek50
Cibule220
Pivo tmavé 10500
Kečup400

Energetická hodnota celkem: 15036 kJ

Bílkoviny (g): 104, Tuky (g): 258, Sacharidy (g): 205, SAFA (g): 116, Cukry (g): 94, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 30

Energetická hodnota na 1 porci: 1504 kJ

Bílkoviny (g): 10.4, Tuky (g): 25.8, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 11.6, Cukry (g): 9.4, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 3

Postup přípravy

10 špekáčků oloupeme, uprotřed podélně nakrojíme a naplníme plátkem cibule a rozpůleným stroužkem česneku. Naskládáme do zapékací mísy, proložíme zbylou cibulí a česnekem, zalijeme kečupem a černým pivem. Přiklopíme víkem a pečeme v troubě při 160 st. cca 50 min. (G+HV 15 min,HV+M 10min,G 20min)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři