Kategorie receptů
- Autor: Magda Zalesakova
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 120 |
Petržel - kořen | 45 |
Salát Mangold | 100 |
Voda | 1500 |
Cibule | 100 |
Bulgur pšeničný | 60 |
Zelí bílé hlávkové | 25 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Dochucovadla:
sůl, VEGA
Energetická hodnota celkem: 1921 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 76,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 320 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 12.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
zeleninu nakrájíme na kousky, vložíme do vody a vaříme 10minut. Pak osolíme, přidáme VEGu bez glutamátu, olej, a bulgur. Vaříme dalších 15-20min, aby byl bulgur měkký
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.