Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cibulačka

Zpět
  • Autor: babuskajaruska
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 5218 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 141, SAFA (g): 11, Cukry (g): 53, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 435 kJ

Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Na oleji(30g) zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli (380 g), pak zaprášíme hl. moukou (50g) a opražíme do růžova. Pak zalijeme horkou vodou (1,75l) s rozpuštěnými dvěmi kostkami masoxu. Necháme povařit a pak ponorným mixerem rozšleháme do krémova.Na konec přilijeme 1/4 l horkého mléka pro zjemnění. Osolíme a dochutíme pepřem,ozdobíme petrželkou. Můžeme podávat s osmaženou žemlí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři