Kategorie receptů
- Autor: katerina3
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hořčice plnotučná | 30 |
Tatarská omáčka (Spak) | 30 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cibule | 10 |
Dochucovadla:
sul, horcice
Energetická hodnota celkem: 1076 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Uvarit vajicko, nakrajet 1/4 cibuli na kosticky, pridat sul, lzicku tatarky, 3 lz. plnotucne horcice, promichat
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.