Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová játra dušená na cibulce

Zpět
  • Autor: Irena27
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 903 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 2, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Játra očistíme, opláchneme a nakrájíme na silnější nudle nebo plátky. Na polovině tuku osmahneme dorůžova jemně nakrájenou cibuli, do cibule přidáme játra a za stálého míchání osmahneme. Potom přidáme mletý pepř a drcený kmín, zastříkneme trochou vody a játra dusíme pod poklicí za občasného promíchání doměkka. Měkká játra vyjmeme,šťávu zaprášíme hladkou moukou a za občasného míchání povaříme nejméně 20 minut. Provařenou omáčku přecedíme na játra, znovu velmi krátce podusíme a nakonec osolíme a krátce povaříme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři