Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuře pečené se zeleninovou nádivkou a teplým salátem

Zpět
  • Autor: Irena27
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1240 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 2, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Omyté a osušené maso osolíme. Kuskus zalijeme vývarem z bujónu a necháme nabobtnat. Zeleninu přidáme ke kuskusu, opepříme, podle chuti osolíme a vmícháme syrové vejce. Směsí naplníme kuřecí prsa, otvor sepneme párátkem, maso dáme na pekáček, okmínujeme, podlijeme zbylým bujónem a ve vyhřáté troubě upečeme dozlatova. Rozehřeme olej, cibuli nakrájíme najemno, přidáme rozmačkaný česnek a osmažíme. Až cibulka zesklovatí přidáme nakrájené žampióny, osolíme, okmínujeme a podlijeme trochou vody. Podusíme. Nakonec přisypeme zeleninu, dochutíme citrónovou šťávou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři