Kategorie receptů
- Autor: vesela.veverka
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Savoiardi - cukrářské piškoty | 172 |
Cukr průměr | 15 |
Vejce celá průměr | 110 |
Mascarpone ( Italy) | 200 |
Dochucovadla:
káva, amaretto, kakao
Energetická hodnota celkem: 6903 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 100,
Sacharidy (g): 148,
SAFA (g): 64,
Cukry (g): 82,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1151 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 16.7, Sacharidy (g): 24.7, SAFA (g): 10.7, Cukry (g): 13.7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
vyšlehat žloutky + cukr, lehce přimíchat mascarpone, potom přimíchat vyšlehaný sníh z bílků. piškoty namáčet v kávě s amarettem - rovnat do formy, zakrýt vrstvou z mascarpone. pak zase piškoty, zakrýt mascarpone. poslední vrstvu posypat kakaem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.