Kategorie receptů
- Autor: ladykiler
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zelňačka s paprikovou klobásou Ingredience: · 1 sáček kysaného zelí · 1 cibule · olej · 6 lžic hladké mouky · 4 lžíce sladké mleté papriky · 1–2 lžíce soli · pepř, nové koření, bobkový list · 1 snítka majoránky · 4 brambory (středně velké) · papriková klobása Postup: Na oleji osmahneme cibuli a přisypeme hladkou mouku se sladkou mletou paprikou. Zalijeme vodou (studenou), ochutíme majoránkou a solí. Přidáme oprané kyselé zelí nakrájené na menší kousky. Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kostičky, osolíme a dáme vařit zvlášť do hrnce. Nakonec nakrájíme paprikovou klobásu a dáme ji do polévky zavařit. Vaříme zhruba 10 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.