Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zelňačka

Zpět
  • Autor: ladykiler
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zelňačka s paprikovou klobásou Ingredience: · 1 sáček kysaného zelí · 1 cibule · olej · 6 lžic hladké mouky · 4 lžíce sladké mleté papriky · 1–2 lžíce soli · pepř, nové koření, bobkový list · 1 snítka majoránky · 4 brambory (středně velké) · papriková klobása Postup: Na oleji osmahneme cibuli a přisypeme hladkou mouku se sladkou mletou paprikou. Zalijeme vodou (studenou), ochutíme majoránkou a solí. Přidáme oprané kyselé zelí nakrájené na menší kousky. Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kostičky, osolíme a dáme vařit zvlášť do hrnce. Nakonec nakrájíme paprikovou klobásu a dáme ji do polévky zavařit. Vaříme zhruba 10 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři