Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dýňová polévka

Zpět
  • Autor: olivaoliva
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl3
Oleje (všechny druhy)20
Cibule100
Dýně Hokkaido1000
Voda800

Dochucovadla:

Garam masala, sul.

Energetická hodnota celkem: 2610 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 90, SAFA (g): 2, Cukry (g): 54, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 522 kJ

Bílkoviny (g): 16.4, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na tuku do zlatova osmazim cibuli, pridam na kosticky (cca 1,5x1,5 cm) nakrajenou dyni Hokaido( neloupanou, zbavenou jader). Za staleho michani ji chvili opekam az zacne meknout, pak zaleju vodou osolim, a rozdusim uplne do mekka. Pak rozmixuju dodam zbyle koreni a snim.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři