Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

hovězí maso na paprice

Zpět
  • Autor: Petrajda
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sladká paprika, pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 5760 kJ

Bílkoviny (g): 120, Tuky (g): 92, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 35, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1440 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Špalíček masa nasolíme, na lžíci oleje prudce opečeme ze všech stran a odložíme stranou. Do tuku vsypeme nasekanou cibuli a osmažíme do zlatova, zasypeme lžící sladké papriky a po promíchání zalijeme trochou horké vody. Do základu vložíme maso, přidáme nakrájenou bílou papriku a přiklopíme. Zvolna dusíme, podle potřeby podléváme horkou vodou. Když je maso měkké, vyndáme jej na prkénko a necháme chvíli stát, šťávu s rozdušenou paprikou propasírujeme přes síto, případně dosolíme. Maso nakrájíme na plátky a vrátíme do omáčky, podáváme s oblíbenou přílohou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři