Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová panenka plněná suš.švestkami

Zpět
  • Autor: HelMad
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

lžička skořice, špetka drceného hřebíčřku,sůl

Energetická hodnota celkem: 9092 kJ

Bílkoviny (g): 153, Tuky (g): 142, Sacharidy (g): 62, SAFA (g): 55, Cukry (g): 50, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2273 kJ

Bílkoviny (g): 38.3, Tuky (g): 35.5, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 13.8, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Do panenky uděláme kapsy,švestky nakrájíme a smícháme s povidly, ol.olejem, kořením a oříšky.Směsí plníme kapsy.Ricottu smícháme s bylinkami a solí a dáme do lednice.Příloha opečené brambory. Maso opekáme z obou stran a podáváme s nokem rocotty.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři