Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

polévka z řapíkatého celeru

Zpět
  • Autor: pastra
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1211 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 1, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 606 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na 10 g oleje zpěnit cibulku, na to pokrájené očištěné 2 řapíky, trošku osmažit, přidat nakr. brambor a mrkev, litr vody , sůl.Povařit, pak rozmixovat dohladka. ( Můžu do ní na talíři přidat nakr. šunku a sýr, nebo trošku bílého jogurtu.)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři