Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kotlety pečené s jablky

Zpět
  • Autor: pastra
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
vepřové (mimo bůčku) průměr500
Jablka120
Máslo20

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 5914 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 131, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 59, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2957 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 65.5, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 29.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

na dno remosky 20 g másla. na to 4 silnější plátky masa+sůl+pepř, na každé maso 1/4 jablka. Nepodlívat. Upéct cca 1 hod.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři