Kategorie receptů
- Autor: ngisso
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 200 |
Petržel - kořen | 200 |
Brambory vařené | 200 |
Koření průměr | 4 |
Natur bujón kuřecí - suchý stav | 5 |
Sůl | 8 |
Dochucovadla:
vegeta, sol, cierne korenie
Energetická hodnota celkem: 1587 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 159 kJ
Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 7.4, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
mrkvu petrzlen a zemiaky s masom dame varit dochutime kotrenim a vegetou po zmeknuti podavame so slizami
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.