Kategorie receptů
- Autor: rhorakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 800 |
Kuřecí prsa | 400 |
Gnocchi (Tesco) | 800 |
Ovčí sýr tvrdý průměr | 40 |
Gouda 48 % průměr | 40 |
Česnek | 15 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Dochucovadla:
petrželová nať sůl
Energetická hodnota celkem: 9695 kJ
Bílkoviny (g): 152,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 339,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2424 kJ
Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 84.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Noky uvaříme v osolené vodě podle návodu. Česnek oloupeme a spolu s kuřetem jej nakrájíme na nudličky. Sýr nastrouháme. Petrželku opereme a nasekáme. Na olivovém oleji necháme zpěnit plátky česneku spolu s kuřetem. Přidáme nakrájená rajčata a společně 5 minut povaříme. Ovčí sýr a nasekanou petrželku vmícháme do rajčatové směsi. Mírně osolíme a promícháme s uvařenými noky. Před podáváním ozdobíme lístky čerstvé bazalky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.