Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

gnocchi s luřetem a rajčatovou omáčkou

Zpět
  • Autor: rhorakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

petrželová nať sůl

Energetická hodnota celkem: 9695 kJ

Bílkoviny (g): 152, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 339, SAFA (g): 19, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2424 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 84.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Noky uvaříme v osolené vodě podle návodu. Česnek oloupeme a spolu s kuřetem jej nakrájíme na nudličky. Sýr nastrouháme. Petrželku opereme a nasekáme. Na olivovém oleji necháme zpěnit plátky česneku spolu s kuřetem. Přidáme nakrájená rajčata a společně 5 minut povaříme. Ovčí sýr a nasekanou petrželku vmícháme do rajčatové směsi. Mírně osolíme a promícháme s uvařenými noky. Před podáváním ozdobíme lístky čerstvé bazalky.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři