Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rajská omáčka

Zpět
  • Autor: HelMad
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

5kuliček pepře, nového koření, 2 lístky bobkového listu, plátek citrónu, špetka skořice a tymiánu, sůl, 1/2 kostky masoxu.

Energetická hodnota celkem: 3523 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 72, SAFA (g): 14, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 881 kJ

Bílkoviny (g): 15.3, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Cibulku zpěníme na oleji, přidáme maso a koření. Podlejeme rajčatovou šťávou, přidáme slupky zbavené rajče a dusíme doměkka. Zahustíme moukou rozkvrdlanou ve vodě. 20min zlehka povaříme a servírujeme nejlépe s vařenými brambory nebo těstovinami případně s houskovým knedlíkem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři