Kategorie receptů
- Autor: Baborka
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapr | 200 |
Voda | 1500 |
Mrkev | 80 |
Celer - bulva | 60 |
Petržel - kořen | 60 |
Vejce celá průměr | 55 |
Máslo | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2122 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 354 kJ
Bílkoviny (g): 7.7, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Z kapra a kapřích vnitřností uděláme vývar, přidáme bujón. Nastrouhanou zeleninu osmahneme na másle a přidáme k vývaru. Do polévky rozklepneme vejce. Přidáme hrst nudlí a povaříme, dochutíme solí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.