Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka rybí

Zpět
  • Autor: Baborka
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr200
Voda1500
Mrkev80
Celer - bulva60
Petržel - kořen60
Vejce celá průměr55
Máslo10

Energetická hodnota celkem: 2122 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 9, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 354 kJ

Bílkoviny (g): 7.7, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Z kapra a kapřích vnitřností uděláme vývar, přidáme bujón. Nastrouhanou zeleninu osmahneme na másle a přidáme k vývaru. Do polévky rozklepneme vejce. Přidáme hrst nudlí a povaříme, dochutíme solí.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři