Kategorie receptů
- Autor: unorova
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
masox | 2 |
Voda | 200 |
Mrkev | 20 |
Vejce celá průměr | 36 |
Pšeničná krupice | 3 |
Čočka | 35 |
Dochucovadla:
sůl, majoránka
Energetická hodnota celkem: 835 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Opranou a přebranou čočku povaříme ve vodě, po chvíli opatrně za míchání přidáme krupici, doplníme mrkev nastrouhanou na hrubo.. Přidáme masox, osolíme a jakmile je čočka uvařená na "skuz", rozkvedláme vejce o ochutíme majoránkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.