Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kachní zeleninová polévka

Zpět
  • Autor: Nikitapa
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, kuličkový pepř, nové koření, bobkový list

Energetická hodnota celkem: 7760 kJ

Bílkoviny (g): 126, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 268, SAFA (g): 9, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 48, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 647 kJ

Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 22.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Do velkého hrnce dáme kachní krky, cibuli, mrkev, česnek petržel a vodu. Přidáme sůl, kuličkový pepř, bobkový list. Přivedeme k varu a poté stáhneme teplotu, aby se polévka nevařila, jen občas probublala. Takto to necháme cca 2 hodiny. Jak je hotovo, přes síto slejeme vývar do druhého hrnce, přidáme brambory nakrájené na kostky, na nudličky nakrájené zelí. Jak toto změkne, přidáme čerstvou brokolici a mrkev uvařenou ve vývaru. Mezitim nám vychladly krky. Obereme je a maso přidáme do polévky. Polévku dle libosti dochutíme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři