Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hraběnčiny řezy

Zpět
  • Autor: lukylucka2
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 50.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 21413 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 216, Sacharidy (g): 710, SAFA (g): 101, Cukry (g): 354, Vláknina (g): 46, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 428 kJ

Bílkoviny (g): 1.4, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 14.2, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7.1, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Z mouky, prášku do pečiva, tuku , 4 žloutků a 150 g moučkového cukru (musela jsem zadat obyč.) vypracujeme těsto. 1/3 dáme do mrazáku, 2/3 do lednice. Až těsto z lednice ztuhne, vyválíme ho a dáme na vymazaný plech. Posypeme nastouhanými jablky, na ně dáme ořechy (kdo má rád, dá rozinky). Ušleháme bílky se 150 g moučkového cukru a namažeme na jablka. Nakonec vyndáme těsto z mrazáku a na koláč nastouháme. Řezy jsem dala do 200 stupnů vyhřáté trouby a pak jsem stahla na 180.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři