Kategorie receptů
- Autor: Nikitapa
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí droby | 250 |
Mrkev | 370 |
Celer - bulva | 120 |
Cibule | 60 |
Petržel - kořen | 100 |
Voda | 2500 |
Dochucovadla:
sůl, kuličky pepře, bobkový list,nové koření.
Energetická hodnota celkem: 2655 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 332 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 4.9, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso vložíme do vodz, osolíme , okořeníme a přidáme nakrájenou cibuli. Přivedeme k varu, pak stáhneme teplotu, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a vývar necháme na mírném ohni cca 2 hodiny probublávat. Pak scedíme, maso obereme od kosti, zeleninu nakrájíme a vložíme zpět do polévky-. Dle chuti dosolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.