Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí vývar se zeleninou

Zpět
  • Autor: Nikitapa
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí droby250
Mrkev370
Celer - bulva120
Cibule60
Petržel - kořen100
Voda2500

Dochucovadla:

sůl, kuličky pepře, bobkový list,nové koření.

Energetická hodnota celkem: 2655 kJ

Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 68, SAFA (g): 6, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 332 kJ

Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 4.9, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maso vložíme do vodz, osolíme , okořeníme a přidáme nakrájenou cibuli. Přivedeme k varu, pak stáhneme teplotu, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a vývar necháme na mírném ohni cca 2 hodiny probublávat. Pak scedíme, maso obereme od kosti, zeleninu nakrájíme a vložíme zpět do polévky-. Dle chuti dosolíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři