Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrna s kuřecím masem

Zpět
  • Autor: evasco
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna 500
Cibule225
Oleje (všechny druhy)25
Paprika zelená410
Kuřecí prsa410

Dochucovadla:

paprika sladká a pálivá oregano sůl

Energetická hodnota celkem: 10348 kJ

Bílkoviny (g): 203, Tuky (g): 54, Sacharidy (g): 280, SAFA (g): 10, Cukry (g): 70, Vláknina (g): 46, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1294 kJ

Bílkoviny (g): 25.4, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Cizrnu předem namočit (nejlépe přes noc), pak uvařit do měkka. Na oleji nechat zesklovatět cibulku, přidat na kostky nakrájené kuřecí maso, okořenit , osolit, podlít vodou, nechat chvíli dusit. přidat na proužky nakrájené papriky. Když je maso měkké, přidat uvařenou cizrnu, promíchat (pokud je potřeba, lehce dosolit), nechat chvíli dusit.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři