Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vývar z kuřecích kostí a zeleniny

Zpět
  • Autor: Klaricka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule75
Pór69
Mrkev59
Celer - bulva67

Energetická hodnota celkem: 499 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 0, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 166 kJ

Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři