Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

polévka fazolová s kukuřicí, rajčaty

Zpět
  • Autor: brabja
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, petrželka

Energetická hodnota celkem: 2715 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 101, SAFA (g): 3, Cukry (g): 43, Vláknina (g): 41, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 905 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 33.7, SAFA (g): 1, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 13.7, Sůl (g): 2

Postup přípravy

V hrnci rozehřej zeleninový vývar, přidej červené fazole v tomatové omáčce a kukuřicí. Vař asi 7 minut. Poté dej loupaná rajčata. Dochuť bylinkovou solí, pepřem, petrželkou.Nakonec přidej lžičku řepkového oleje.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři