Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Aljašská treska na másle

Zpět
  • Autor: Alena15
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska filé500
Máslo26
Cibule80

Dochucovadla:

sůl,kmín

Energetická hodnota celkem: 2443 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 12, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 814 kJ

Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 2.7, SAFA (g): 4, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Alobal pomažeme máslem a na něj položíme osolenou a okmínovanou tresku.Posypeme cibulí ,zabalíme a pečeme v troubě asi 15 min.

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 11. 2017 14:50
Dělám,rychle a dobré.
29. 10. 2017 20:37
Jednoduché a rychlé vaření mám ráda.
20. 10. 2013 22:25
Já bych to upekla v alobale společně s bramborami.

Naši partneři